Reacties van klanten

  • review rating 5  Ergens begin september begaf mijn MacBook Pro (late 2013) het zomaar opeens. Via een bekende website bij Repear IT terecht gekomen. Laptop opgestuurd met goede hoop en jawel hij kon gemaakt worden, het scherm moest ook helaas vervangen worden maar goed al met al prima geholpen tegen een goede prijs. Vriendelijk, duidelijk, netjes. BTW factuur gekregen. Ik ben helemaal blij.

    thumb Martin Promo Systems
    10/11/2018

    review rating 5  Snelle vakkundige reparatie van mijn Apple MacBook Pro Retina 2015. De Machine gaf geen backlight meer. Na kort contact met rePear.it wist ik dat er een mogelijkheid tot reparatie was. De MacBook opgestuurd en de dag erna te horen gekregen dat die het gewoon alweer deed! Super service, fijn contact en er zijn al met al een hoop euro's bespaard gebleven.

    thumb Joren Hup
    9/26/2018

    review rating 5  Snel en persoonlijk contact hoewel hij mijn moederbord niet gemaakt kreeg heb ik voor een koopje wel een ander moederbord gekregen. Daarbij heeft hij ook nog eens mijn hele laptop schoongemaakt, en een aangename verassing was dat hij ontbrekende schroefjes en voetjes zonder meerprijs heeft geïnstalleerd. Ik vond het eerst maar even afwachten om zomaar even je laptop op te sturen naar een bedrijf waarvan ik nog nooit gehoord had en zeker als PostNL tot 2x toe zowel bij verzenden als ontvangen flink de mist in gaat. Al met al is alles goed gekomen :).

    thumb Prospere Stols
    9/25/2018
  • review rating 5  Rick heeft onze Macbook Pro met waterschade kundig gerepareerd. Vlotte communicatie en duidelijke prijzen, een veel betere ervaring dan bij de officiële Apple repair centers. Van harte aanbevolen!

    thumb Sander Mak
    9/21/2018

    review rating 5  Ik had geen beeld op mijn Macbook, Rick had het in een paar uurtjes gerepareerd , vakkundig en snel, heeft echt een hart voor de zaak, dat merk je. heel erg bedankt en ik zal reclame voor je maken ;)

    thumb Marion Huveneers
    5/14/2018

    review rating 5  Betrouwbaar , echt super snel en hij is beter dan een Apple servicepunt , scheelt mij €690,-!! Euro , dank zij Rick! Heel erg blij ben ik! Dank je Rick.

    thumb Manon Westerhof
    4/30/2018
  • review rating 5  Fantastische service bij rePear.it! Rick heeft nog sneller dan verwacht mijn MacBook een tweede leven gegeven. Communicatie altijd snel en duidelijk, en met een "No cure, no pay"-model kun je hier absoluut niks aan verliezen! Aanrader!

    thumb Cees Trouwborst
    2/14/2018

    review rating 5  Dinsdag mijn macbook air die niets meer deed opgestuurd. Dezelfde week mijn Macbook gemaakt terug ontvangen, zonder dat mijn geheugen weg was. Ontzettend tevreden, goede communicatie en supersnelle service met kwaliteit!

    thumb Robin Wollrabe
    2/12/2018

Overige reviews

  • zwijnands
    Door de polariteit van mijn lader om te draaien, had ik mijn laptop kapot gemaakt. advertentie geplaatst en rvanpruissen reageerde hierop. Hij gaf advies. Daaruit maakte ik direct op dat hij kennis van zaken had. Mailtje gestuurd of hij misschien eens zou willen kijken. Dit was geen probleem. Laptop op gestuurd en binnen no time was de oorzaak gevonden, de onderdelen besteld, onderdelen gemonteerd en de hele handel weer teruggestuurd Communicatie was heerlijk snel en zeer vriendelijk en het laptopje draait weer als een tierelier!
    zwijnands
    Tweakers.net
  • NXTT
    Het beeld van MacBook weigerde aan te gaan. Nadat ik Rick een berichtje had gestuurd was mijn MacBook binnen no-time gefixt. Communicatie zou 10 sterren verdienen. Niet alleen is Rick erg snel en vriendelijk met antwoorden, hij was ook niet te beroerd om mij een aantal tips en tricks te geven! Top Tweaker!
    NXTT
    Tweakers.net
  • StenH
    Rick heeft mijn Macbook Air met waterschade gerepareerd. Duidelijk in communicatie en komt beloftes na. Zeer goede prijs in vergelijking met andere reparateurs. Zeker aan te raden!
    StenH
    Tweakers.net
  • Max.
    Rick heeft mijn MacBook gemaakt die een logic board probleem had. Rick weet duidelijk waar hij over praat en het werk dat hij aflevert is top! Rick had zelfs de ontbrekende pentalobe schroefjes aangevuld
    Max.
    Tweakers.net
  • Fubarpost
    Via e-mail contact gehad over een logic board met o.a. een defecte LVDS connector, macbook air. De reparatie is perfect uitgevoerd en tegen een scherpe prijs. Volgende reparatie laat ik zeker weer door hem uitvoeren.
    Fubarpost
    Tweakers.net
  • RWK__
    Heeft de backlight van mijn Macbook Pro gerepareerd. Communicatie is snel, correct en zeer vriendelijk. Zou zo weer een reparatie bij hem laten uitvoeren! Bedankt
    RWK__
    Tweakers.net
  • M-Bullseye
    Betreft een reparatie van mijn Objective2+ODAC Combo RevB. Ging om een Micro USB aansluiting die afgebroken was. Rick heeft deze weer weten te vervangen! Geweldig, ik was zelf van plan om dit eens te doen maar ik ben nog niet zo goed hierin. Uiteindelijk door toeval Rick tegengekomen door Tweakers V/A en ben zeer onder de indruk. Echt professioneel, volgende keer weer!
    M-Bullseye
    Tweakers.net
  • Xenogen
    Eerlijk gezegd had ik de hoop al opgegeven met mijn tweedehands Macbook Air die spontaan de geest gaf. De standaard-oplossing van de Genietjes is dan om er voor €500 een nieuw Logic Board in te zetten en dat was me te gortig (en tegen mijn tweakerprincipes..) Bij toeval op de advertentie van rvanpruissen gestuit en besloten het erop te wagen, vooral het "no cure, no pay" trok mij over de streep. Ik type deze review nu weer op mijn weer tot leven gewekte laptop.
    Xenogen
    Tweakers.net
  • TypicalDoofus
    Deze tweaker heeft voor mij een Mini USB poort vervangen voor een Micro USB poort op een PCB voor een custom mechanisch toetsenbord. We hebben lang gecommuniceerd over de poorten, dit verliep erg vriendelijk en snel. Het was ook geen probleem dit te doen, ook al wijkt het natuurlijk flink af van logicboard reparaties. De kosten waren heel erg netjes, en ik kreeg mijn afgemaakte product zelfs al terug gestuurd voordat ik betaald had! Al met al dus echt een super ervaring, echt een aanrader, dikke 10+.
    TypicalDoofus
    Tweakers.net