Reacties van klanten

  • review rating 5  Nadat zo'n 30% van het scherm was uitgevallen van mijn MacBook Air 2015 ben ik gaan zoeken naar een mogelijke optie van repareren. Bij rePear IT kreeg ik een vlotte reactie van Rick met een aantal mogelijke scenarios wat een reden zou kunnen zijn voor de uitval. Na een afspraak te hebben gemaakt is de laptop ook weer snel gerepareerd, helaas bleek het display zelf defect te zijn en moest worden vervangen. De reparatie is erg netjes en betaalbaar uitgevoerd en ik kan weer verder met mijn laptop. Alles bij elkaar zeker een aanrader om het via RePear IT te laten repareren.

    thumb John Hoogeveen
    7/10/2019

    review rating 5  Ik had de hoop al opgegeven. Mijn macbook pro viel sporadisch uit. Werken kon ik er niet meer mee. Kon geen oplossing vinden online. Apple service maar gebeld maar die namen mijn laptop niet meer aan aangezien ik immers zelf de batterij had vervangen. Gelukkig rePair online kunnen benaderen. Ontzettend klantvriendelijk en duidelijk tegen mij geweest. Kapotte macbook opgestuurd en een gerepareerde macbook terug gekregen! Dikke aanrader!!

    thumb Kenny Witjes
    6/03/2019

    review rating 5  McBook pro 2010 had regelmatig kernel panic. Na veel googelen zelf de conclusie getrokken dat de beruchte condensator wel eens de boosdoener zou kunnen zijn. Gelukkig bij Erik terecht gekomen die dit probleem kent en het ook wil en kan fixen. Via mail contact gelegd, vlot antwoord en snel af kunnen spreken. Laptop even zelf afgegeven en was de volgende dag al klaar (was weekend). Erik is duidelijk qua afspraken en wat je wel en niet kunt verwachten. Aanrader dus!

    thumb Coen Zondervan
    11/14/2018

    review rating 5  Ergens begin september begaf mijn MacBook Pro (late 2013) het zomaar opeens. Via een bekende website bij Repear IT terecht gekomen. Laptop opgestuurd met goede hoop en jawel hij kon gemaakt worden, het scherm moest ook helaas vervangen worden maar goed al met al prima geholpen tegen een goede prijs. Vriendelijk, duidelijk, netjes. BTW factuur gekregen. Ik ben helemaal blij.

    thumb Martin Promo Systems
    10/11/2018

    review rating 5  Snelle vakkundige reparatie van mijn Apple MacBook Pro Retina 2015. De Machine gaf geen backlight meer. Na kort contact met rePear.it wist ik dat er een mogelijkheid tot reparatie was. De MacBook opgestuurd en de dag erna te horen gekregen dat die het gewoon alweer deed! Super service, fijn contact en er zijn al met al een hoop euro's bespaard gebleven.

    thumb Joren Hup
    9/26/2018

    review rating 5  Snel en persoonlijk contact hoewel hij mijn moederbord niet gemaakt kreeg heb ik voor een koopje wel een ander moederbord gekregen. Daarbij heeft hij ook nog eens mijn hele laptop schoongemaakt, en een aangename verassing was dat hij ontbrekende schroefjes en voetjes zonder meerprijs heeft geïnstalleerd. Ik vond het eerst maar even afwachten om zomaar even je laptop op te sturen naar een bedrijf waarvan ik nog nooit gehoord had en zeker als PostNL tot 2x toe zowel bij verzenden als ontvangen flink de mist in gaat. Al met al is alles goed gekomen :).

    thumb Prospere Stols
    9/25/2018

    review rating 5  Rick heeft onze Macbook Pro met waterschade kundig gerepareerd. Vlotte communicatie en duidelijke prijzen, een veel betere ervaring dan bij de officiële Apple repair centers. Van harte aanbevolen!

    thumb Sander Mak
    9/21/2018

    review rating 5  Ik had geen beeld op mijn Macbook, Rick had het in een paar uurtjes gerepareerd , vakkundig en snel, heeft echt een hart voor de zaak, dat merk je. heel erg bedankt en ik zal reclame voor je maken ;)

    thumb Marion Huveneers
    5/14/2018

    review rating 5  Betrouwbaar , echt super snel en hij is beter dan een Apple servicepunt , scheelt mij €690,-!! Euro , dank zij Rick! Heel erg blij ben ik! Dank je Rick.

    thumb Manon Westerhof
    4/30/2018
  • review rating 5  Fantastische service bij rePear.it! Rick heeft nog sneller dan verwacht mijn MacBook een tweede leven gegeven. Communicatie altijd snel en duidelijk, en met een "No cure, no pay"-model kun je hier absoluut niks aan verliezen! Aanrader!

    thumb Cees Trouwborst
    2/14/2018

    review rating 5  Dinsdag mijn macbook air die niets meer deed opgestuurd. Dezelfde week mijn Macbook gemaakt terug ontvangen, zonder dat mijn geheugen weg was. Ontzettend tevreden, goede communicatie en supersnelle service met kwaliteit!

    thumb Robin Wollrabe
    2/12/2018

    review rating 5  Ergens begin september begaf mijn MacBook Pro (late 2013) het zomaar opeens. Via een bekende website bij Repear IT terecht gekomen. Laptop opgestuurd met goede hoop en jawel hij kon gemaakt worden, het scherm moest ook helaas vervangen worden maar goed al met al prima geholpen tegen een goede prijs. Vriendelijk, duidelijk, netjes. BTW factuur gekregen. Ik ben helemaal blij.

    thumb Martin Promo Systems
    10/11/2018

    review rating 5  Snelle vakkundige reparatie van mijn Apple MacBook Pro Retina 2015. De Machine gaf geen backlight meer. Na kort contact met rePear.it wist ik dat er een mogelijkheid tot reparatie was. De MacBook opgestuurd en de dag erna te horen gekregen dat die het gewoon alweer deed! Super service, fijn contact en er zijn al met al een hoop euro's bespaard gebleven.

    thumb Joren Hup
    9/26/2018

    review rating 5  Snel en persoonlijk contact hoewel hij mijn moederbord niet gemaakt kreeg heb ik voor een koopje wel een ander moederbord gekregen. Daarbij heeft hij ook nog eens mijn hele laptop schoongemaakt, en een aangename verassing was dat hij ontbrekende schroefjes en voetjes zonder meerprijs heeft geïnstalleerd. Ik vond het eerst maar even afwachten om zomaar even je laptop op te sturen naar een bedrijf waarvan ik nog nooit gehoord had en zeker als PostNL tot 2x toe zowel bij verzenden als ontvangen flink de mist in gaat. Al met al is alles goed gekomen :).

    thumb Prospere Stols
    9/25/2018

    review rating 5  Rick heeft onze Macbook Pro met waterschade kundig gerepareerd. Vlotte communicatie en duidelijke prijzen, een veel betere ervaring dan bij de officiële Apple repair centers. Van harte aanbevolen!

    thumb Sander Mak
    9/21/2018

    review rating 5  Ik had geen beeld op mijn Macbook, Rick had het in een paar uurtjes gerepareerd , vakkundig en snel, heeft echt een hart voor de zaak, dat merk je. heel erg bedankt en ik zal reclame voor je maken ;)

    thumb Marion Huveneers
    5/14/2018

    review rating 5  Betrouwbaar , echt super snel en hij is beter dan een Apple servicepunt , scheelt mij €690,-!! Euro , dank zij Rick! Heel erg blij ben ik! Dank je Rick.

    thumb Manon Westerhof
    4/30/2018

Overige reviews

bratwurst85

Tweakers.net


MBP onderzocht en gereinigd. Toen bleek dat het scherm echt overleden was, is het vervangen door een gebruikt ander scherm. Rick is vriendelijk, betrouwbaar en duidelijk over wat er kan en wat niet. Kreeg bij afhalen zelfs een schroevendraaiertje van 'm mee om het MB toekomstig open te maken en eventueel wat stof te verwijderen. Bij een volgend Apple probleem zal ik zeker weer Rick vragen. Recommended!

systemshock

Tweakers.net


Macbook Pro Mid 2012 gaf veel problemen met opstarten en bleef vrijwel elke keer hangen als het in OSX was opgestart. Hij heeft alles nagekeken en bleek dat de SATA kabel defect was. Tevens heeft hij de laptop intern nog wat schoon gemaakt. Draait weer zonder problemen. Goede communicatie. Zeer snel gerepareerd binnen een weekje. Aflevering was top geregeld. Rick is een betrouwbare man die duidelijke afspraken maakt en nakomt wat hij beloofd. Ik kan weer met plezier mijn Macbook gebruiken!

Morcin

Tweakers.net


Macbook met kapotte USB poorten en een kapotte accu, apple gaf als enige optie om het logic board en accu te vervangen voor ruim 800 euro, Bij rePear een stuk goedkoper (en veel sneller!) uit!

JorenHup

Tweakers.net


Voor €199,- mijn MacBook Pro Retina 2015 13 inch weer nieuw leven ingeblazen. Het moederbord was defect en total loss verklaard door Apple (geen backlight). Al met al zou reparatie rond de €600,- kosten, allang blij dat ik iets verder keek dan mijn neus lang was en bij deze held uitkwam. Beschrijving is erg duidelijk, zijn website is erg overzichtelijk en prettig in te navigeren en hij is gewoon duidelijk en snel! Voor een volgende keer denk ik weer aan rePear!

Stuyt

Tweakers.net


Rick heeft mijn Macbook Pro gerepareerd uit 2011. Zeer goed in de communicatie, en binnen 1 dag gemaakt. Geweldig goeie service, ik ben er erg blij mee!

Marionneke65

Tweakers.net


Top gozer, laptop was al afgeschreven door andere reparateur, hij had de MacBook Air in 1 middagje weer gerepareerd, Kwestie van nieuwe dispaykabel en slechte soldering .

luckremers

Tweakers.net


Rick heeft voor mij een reparatie gedaan aan het moederbord van een iPad. Prima communicatie!

dikkiedik

Tweakers.net


Rick benaderde me via Tweakers betreffende een laptop reparatie. Er was uitstekende communicatie vooraf en tijdens de diagnose. Ook het terugsturen ging vlot. Een absolute aanrader voor gecompliceerde notebook reparaties en ik kom zeker een keer terug mocht ik laptop problemen krijgen. Bedankt!

M-Bullseye

Tweakers.net


Gaat niet om de HD600 maar om iets anders , dit via email geregeld. Betreft een reparatie van mijn Objective2+ODAC Combo RevB. Ging om een Micro USB aansluiting die afgebroken was. Rick heeft deze weer weten te vervangen! Geweldig, ik was zelf van plan om dit eens te doen maar ik ben nog niet zo goed hierin. Uiteindelijk door toeval Rick tegengekomen door Tweakers V/A en ben zeer onder de indruk. Echt professioneel, volgende keer weer!

TypicalDoofus

Tweakers.net


Deze tweaker heeft voor mij een Mini USB poort vervangen voor een Micro USB poort op een PCB voor een custom mechanisch toetsenbord. We hebben lang gecommuniceerd over de poorten, dit verliep erg vriendelijk en snel. Het was ook geen probleem dit te doen, ook al wijkt het natuurlijk flink af van logicboard reparaties. De kosten waren heel erg netjes, en ik kreeg mijn afgemaakte product zelfs al terug gestuurd voordat ik betaald had! Al met al dus echt een super ervaring, echt een aanrader, dikke 10+.

Xenogen

Tweakers.net


Eerlijk gezegd had ik de hoop al opgegeven met mijn tweedehands Macbook Air die spontaan de geest gaf. De standaard-oplossing van de Genietjes is dan om er voor €500 een nieuw Logic Board in te zetten en dat was me te gortig (en tegen mijn tweakerprincipes..) Bij toeval op de advertentie van rvanpruissen gestuit en besloten het erop te wagen, vooral het "no cure, no pay" trok mij over de streep. Ik type deze review nu weer op mijn weer tot leven gewekte laptop.

RWK__

Tweakers.net


Heeft de backlight van mijn Macbook Pro gerepareerd. Communicatie is snel, correct en zeer vriendelijk. Zou zo weer een reparatie bij hem laten uitvoeren! Bedankt :)

FuBarPost

Tweakers.net


Via e-mail contact gehad over een logic board met o.a. een defecte LVDS connector, macbook air. De reparatie is perfect uitgevoerd en tegen een scherpe prijs. Volgende reparatie laat ik zeker weer door hem uitvoeren. vr.gr.W,Hamers

Max.

Tweakers.net


Rick heeft mijn MacBook gemaakt die een logic board probleem had. Rick weet duidelijk waar hij over praat en het werk dat hij aflevert is top! Rick had zelfs de ontbrekende pentalobe schroefjes aangevuld :)

StenH

Tweakers.net


Rick heeft mijn Macbook Air met waterschade gerepareerd. Duidelijk in communicatie en komt beloftes na. Zeer goede prijs in vergelijking met andere reparateurs. Zeker aan te raden!

NXTT

Tweakers.net


Het beeld van MacBook weigerde aan te gaan. Nadat ik Rick een berichtje had gestuurd was mijn MacBook binnen no-time gefixt. Communicatie zou 10 sterren verdienen. Niet alleen is Rick erg snel en vriendelijk met antwoorden, hij was ook niet te beroerd om mij een aantal tips en tricks te geven! Top Tweaker!

zwijnands

Tweakers.net


Door de polariteit van mijn lader om te draaien, had ik mijn laptop kapot gemaakt. advertentie geplaatst en rvanpruissen reageerde hierop. Hij gaf advies. Daaruit maakte ik direct op dat hij kennis van zaken had. Mailtje gestuurd of hij misschien eens zou willen kijken. Dit was geen probleem. Laptop op gestuurd en binnen no time was de oorzaak gevonden, de onderdelen besteld, onderdelen gemonteerd en de hele handel weer teruggestuurd Communicatie was heerlijk snel en zeer vriendelijk en het laptopje draait weer als een tierelier!

NXTT

Tweakers.net


Het beeld van MacBook weigerde aan te gaan. Nadat ik Rick een berichtje had gestuurd was mijn MacBook binnen no-time gefixt. Communicatie zou 10 sterren verdienen. Niet alleen is Rick erg snel en vriendelijk met antwoorden, hij was ook niet te beroerd om mij een aantal tips en tricks te geven! Top Tweaker!

StenH

Tweakers.net


Rick heeft mijn Macbook Air met waterschade gerepareerd. Duidelijk in communicatie en komt beloftes na. Zeer goede prijs in vergelijking met andere reparateurs. Zeker aan te raden!

Max.

Tweakers.net


Rick heeft mijn MacBook gemaakt die een logic board probleem had. Rick weet duidelijk waar hij over praat en het werk dat hij aflevert is top! Rick had zelfs de ontbrekende pentalobe schroefjes aangevuld

Fubarpost

Tweakers.net


Via e-mail contact gehad over een logic board met o.a. een defecte LVDS connector, macbook air. De reparatie is perfect uitgevoerd en tegen een scherpe prijs. Volgende reparatie laat ik zeker weer door hem uitvoeren.

RWK__

Tweakers.net


Heeft de backlight van mijn Macbook Pro gerepareerd. Communicatie is snel, correct en zeer vriendelijk. Zou zo weer een reparatie bij hem laten uitvoeren! Bedankt

M-Bullseye

Tweakers.net


Betreft een reparatie van mijn Objective2+ODAC Combo RevB. Ging om een Micro USB aansluiting die afgebroken was. Rick heeft deze weer weten te vervangen! Geweldig, ik was zelf van plan om dit eens te doen maar ik ben nog niet zo goed hierin. Uiteindelijk door toeval Rick tegengekomen door Tweakers V/A en ben zeer onder de indruk. Echt professioneel, volgende keer weer!

Xenogen

Tweakers.net


Eerlijk gezegd had ik de hoop al opgegeven met mijn tweedehands Macbook Air die spontaan de geest gaf. De standaard-oplossing van de Genietjes is dan om er voor €500 een nieuw Logic Board in te zetten en dat was me te gortig (en tegen mijn tweakerprincipes..) Bij toeval op de advertentie van rvanpruissen gestuit en besloten het erop te wagen, vooral het "no cure, no pay" trok mij over de streep. Ik type deze review nu weer op mijn weer tot leven gewekte laptop.

TypicalDoofus

Tweakers.net


Deze tweaker heeft voor mij een Mini USB poort vervangen voor een Micro USB poort op een PCB voor een custom mechanisch toetsenbord. We hebben lang gecommuniceerd over de poorten, dit verliep erg vriendelijk en snel. Het was ook geen probleem dit te doen, ook al wijkt het natuurlijk flink af van logicboard reparaties. De kosten waren heel erg netjes, en ik kreeg mijn afgemaakte product zelfs al terug gestuurd voordat ik betaald had! Al met al dus echt een super ervaring, echt een aanrader, dikke 10+.
×

Contact

× Contact