MB Air zonder backlight

Toetsenbord met ranja
15/07/2017
MacBook Pro zonder backlight
22/07/2017

MB Air zonder backlight

Een MacBook Air waarbij de backlight (achtergrondverlichting) van het scherm niet werkte. Er bleek wat waterschade (corrosie) te zijn rond de chip die verantwoordelijk is voor de stroom voor de backlight. Na het vervangen van deze chip werkte hij weer naar behoren.

1 Comment

  1. M. van den Muyzenberg says:

    Dit probleem is voor mij snel verholpen en de Macbook werkt nu weer prima. Andere “reparateurs” konden dit probleem niet oplossen, maar hier kon ik wel terecht. Bij een vorige reparatie had een andere reparateur een kabeltje met lijm vastgezet (!). Hierdoor werkte in eerste instantie na reparatie van de backlight de webcam in de Macbook niet meer. Ook dit is vakkundig en snel verholpen. Al met al zeer tevreden. Communicatie via Whatsapp verliep ook prima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Contact

× Contact