Marshall Stanmore – Bluetooth defect

Wacom Intuos Pro – USB connector
23/07/2017
MacBook Air – Geen reactie
06/08/2017

Marshall Stanmore – Bluetooth defect

Deze Bluetooth speaker kreeg na een tijdje een erg irritante storing op het geluid via Bluetooth. Door tin van de componenten op het breakout bordje voor de Bluetooth te reflowen waren de problemen verholpen. Dus weer een leuke gadget erbij 🙂

2 Comments

  1. ROB KULK says:

    Ik heb mijn Marshall 2 speaker verplaats de kabel en stopcontact nagekeken en getest, maar krijg de speaker niet meer aan. Powerknop gebruikt. Haat voor geen mogelijk meer aan. Toen die nog op een andere plek stond hebben wij nog gewoon naar muziek geluisterd hij kwam toen uit de stanby functie

    • admin says:

      Hoi Rob, helaas was je berichtje in mijn spamfilter blijven steken. Stuur me anders even een mailtje als je hulp zoekt met je speaker.

×

Contact

× Contact