MacBook Pro – Afgebroken power connector

MacBook Pro – Batterij laadt niet op
10/09/2017
MacBook Pro – Start niet op
08/01/2018

MacBook Pro – Afgebroken power connector

Deze MacBook heb ik defect gekocht om te repareren en doorverkopen. Zoals gewoonlijk bleek er al het een en ander aan geknutseld te zijn. Waarschijnlijk is hierbij de power connector (gewoonlijk onverwoestbaar) van het bord gebroken. Naast het rechtzetten van het geknutsel heb ik de power connector op het logic board vervangen. En weer eentje gefixt!

2 Comments

  1. Ahmet says:

    Mijn MacBook pro was laadt niet op,en batterij herkende niet,ik heb contact opgenomen met Rick via watsaap ,ik heb mijn MacBook pro opgestuurd naar Rick zeer snel reparatie uitgevoerd , mijn MacBook pro werkt weer normaal!!!
    Ik ben zeer te vreden
    Ahmet

×

Contact

× Contact